WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W

Vi har alu ramme solpaneler på vores campingvogn men ønsker at udvide vores solcelleanlæg. Efter lang tid søgen efter kvalitets flexibel solpanel faldt valget på WATTSTUNDE® WS150EFX-HV Marine Solarmodul flexibel 150Wp   

Solcellemoduler i EFX Active Wire-serien er semi-fleksible moduler monteres med de kraftige Active Wire solceller, som har en cellevirkningsgrad på over 20%.  

Den integrerede aluminiumsplade giver modulet den nødvendige stabilitet til at sikre en lang levetid.

WATTSTUNDE EFX 65Wp og 100Wp er lavvolt spænding moduler – EFX solpaneler > 100Wp er højvolt moduler med god effekt hvor udbyttet er større idet solpanelet åbner tidligere om morgen og lukker senere om aften – Herved bedre effekt. 

51,20 V i
 modsætning til 20V-moduler har et godt udbytte med en Victron MPPT SmartSolar. Amperespecifikationerne er normalt lavere sammenlignet med 20V-moduler, men udbyttet er bla. større også i yder sæsonen f.eks. efteråret.

Ny “ActiveWire” teknologi

Den nye ActiveWire-teknologi forkorter afstanden mellem solcellernes lederspor og minimerer dermed elektriske tab og øger strømstrømmen. Hvis en celle brister, forbliver effekten lokalt begrænset. Dette innovative netværk af ledere med 19 samleskinner (konventionelle monomoduler har kun 5 samleskinner) garanterer, at modulet er ekstremt pålideligt. De tyndere ledninger fanger også mere lys end traditionelle overfladekontakter, hvilket minimerer delvis skygge. Dette design maksimerer energiudbyttet – selv under svage og diffuse lysforhold. Takket være de integrerede bypass-dioder i samledåsen kan modulet fortsætte med at producere strøm selv i skygge eller under dårlige lysforhold.

Et højt lysudbytte i forbindelse med flade monteringshøjder og gangbarhed gør disse moduler unikke!

Den integrerede aluminiumsplade sikrer, at modulet er ekstremt stabilt for at imødekomme ekstreme krav. Modulerne kan optimalt bruges på ujævne overflader og afrundede niveauer. Fastgjort til en fast overflade kan EFX solcellemodulerne også betrædes.

Solcelle samleskinne

Solcelle-solceller er metaliserede med tynde rektangulære formstrimler, der er trykt på forsiden og bagsiden af en solcelle-solcelle.

Disse metalliske kontakter kaldes samleskinner og har et væsentligt formål: de leder den jævnstrøm, der genereres af solcelle-solcellecellen.

Ofte er solcelle-samleskinner konstrueret af kobber belagt med sølv. Sølvbelægningen er nødvendig for at øge strømledningsevnen (forsiden) såvel som for at sænke oxidationen (bagsiden).

Det højere antal samleskinner reducerer den effektive fingerlængde mellem samleskinnerne, hvilket reducerer tabet af fingermodstand såvel som virkningen af mikrokrakker.

Dette højere antal samleskinner reducerer afstanden mellem skinnestængerne, hvilket mindsker de interne modstandstab.

Selv hvis den højere mængde samleskinner øger skyggen af den solcelle fotovoltaiske celle, forbliver den samlede ydelse af multibarceller meget bedre end konventionelle. 

Solceller er lavet af meget tynde skiver, normalt ca. 0,20 mm tykke. De har en vis fleksibilitet, men kan lide af trykinducerede revner, der er så små, at de er umulige at se med øjet. Disse kaldes mikrokrakker

WATTSTUNDE WS150EFX kvalitets solpanel har dette innovative netværk af ledere med 19 samleskinner (konventionelle monomoduler har kun 5 samleskinner) garanterer, at modulet er ekstremt pålideligt og godt effekt.

Scroll to Top