Victron Batteri booster

Victron Batteri Booster til campingvogn 12v 9A

Vi har monteret solcellepaneler på vores campingvogn, og har sammensat et komplet solcelleanlæg. Vi har nu både 12 volt og 230 volt strøm fra vores solcelleanlæg uden tilslutning af 230 volt strøm – Vi er blevet endnu mere frie- og uafhængige campister som frit kan vælge pladser, herunder også pladser uden strømtilslutning. 

Vi har disponeret vores solcelleanlæg således vi opnår god kvalitets, 5 års garanti, høj effekt vedrørende opladning fra solpanelerne samt den optimal disponering af solpaneler på taget. 

Planlægning samt god disponering giver ofte det bedste resultat med optimal ydelse, således man ikke bagefter finder ud af man ikke kan udvide solcelleanlægget uden man skal foretage for store ændringer med omkostninger til følge.

Victron Batteri Booster til campingvogn – Victron Orion DC/DC converter 12v 9A.

Victron Orion DC/DC converter 12v 9A er en (batteri booster) som er egnet til campingvogne, så der opnås tilstrækkelig spænding til batteriopladning selv med lange kabler. Justerbar udgangsspænding gør det muligt at bruge Victron Orion som batterilader til alle typer batterier herunder også lithium batterier.

Læs mere i artikel:

Læs Mere

Victron Batteri Booster

Summary
Victron Batteri Booster til campingvogn 12v 9A
Article Name
Victron Batteri Booster til campingvogn 12v 9A
Description
Batteri Booster til campingvogn
Author
Publisher Name
CampingBlog
Publisher Logo
Scroll to Top